TERMES DEL SERVEI

 

—-

 

GENERALITATS

Taller Stampa SL gestiona aquest lloc web. En tot el lloc, els termes «nosaltres», «ens» i «nostre» es refereixen en endavant a Taller Stampa SL. Taller Stampa SL ofereix aquesta pàgina web, inclosa tota la informació, les eines i els serveis que es posen en aquest lloc a disposició seva, l’usuari, sempre que accepti la totalitat dels termes, condicions, polítiques i avisos contemplats aquí.

En visitar el nostre lloc i/o comprar-nos alguna cosa, vostè interactua amb el nostre «Servei» i reconeix com a vinculants els següents termes i condicions (denominats en endavant «Termes del servei», «Termes»), inclosos aquells termes i condicions addicionals i les polítiques que s’esmenten aquí i/o disponibles per mitjà d’enllaç. Aquests Termes del servei s’apliquen a tots els usuaris del lloc, incloent de manera enunciativa mes no limitativa els usuaris que són navegadors, proveïdors, clients, comerciants i/o que aportin contingut.

Llegeixi aquests Termes del servei detingudament abans d’accedir o utilitzar la nostra pàgina web. En accedir o utilitzar qualsevol part del lloc, vostè accepta aquests Termes del servei. Si no accepta la totalitat dels termes i condicions d’aquest acord, no podrà accedir al lloc web ni utilitzar cap servei. Si aquests Termes del servei es consideressin una oferta, l’acceptació es limita expressament als presents Termes del servei.

Les noves funcions o eines que s’agreguin a la botiga actual també estaran subjectes als Termes del servei. Pot revisar la versió més recent dels Termes del servei en qualsevol moment en aquesta pàgina. Ens reservem el dret d’actualitzar, canviar o reemplaçar qualsevol part dels presents Termes del servei mitjançant la publicació d’actualitzacions o canvis en la nostra pàgina web. És la seva responsabilitat revisar aquesta pàgina periòdicament per a veure els canvis. El seu ús de la pàgina web o l’accés a ella de forma continuada després de la publicació de qualsevol canvi constitueix l’acceptació d’aquests canvis.

La nostra botiga està allotjada en WordPress.org. Ens proporcionen la plataforma de comerç electrònic en línia que ens permet vendre-li els nostres productes i serveis.

SECCIÓ 1: TERMES DE LA BOTIGA EN LÍNIA

En acceptar els presents Termes del servei, vostè declara que té la majoria d’edat en el seu estat o província de residència, o que és major d’edat en el seu estat o província de residència i que ens ha donat el seu consentiment per a permetre que qualsevol de les persones menors que depenen de vostè utilitzi aquest lloc.

No pot utilitzar els nostres productes per a cap fi il·legal o no autoritzat ni pot, en fer ús del Servei, infringir les lleis de la seva jurisdicció (incloent de manera enunciativa més no limitativa, les lleis de drets d’autor).

No transmetrà cap cuc o virus informàtics ni cap codi de naturalesa destructiva.

L’incompliment o violació de qualsevol dels Termes donarà com a resultat la rescissió immediata dels seus Serveis.

SECCIÓ 2: CONDICIONS GENERALS

Ens reservem el dret de rebutjar el servei a qualsevol persona, per qualsevol motiu, en qualsevol moment.

Vostè comprèn que el seu contingut (sense incloure la informació de la targeta de crèdit) pot transferir-se sense xifrar i implicar (a) transmissions en diverses xarxes; i (b) canvis per a adaptar-se als requisits tècnics de connexió de xarxes o dispositius i complir amb ells. La informació de la targeta de crèdit sempre es xifra durant la transferència a través de les xarxes.

Vostè accepta no reproduir, duplicar, copiar, vendre, revendre ni aprofitar cap part del Servei, ús del Servei o accés al Servei o qualsevol contacte en el lloc web a través de la qual es presta el servei, sense el nostre permís exprés per escrit.

Els encapçalats utilitzats en aquest acord s’inclouen només per a facilitar la lectura i no limitaran ni afectaran els presents Termes.

SECCIÓ 3: EXACTITUD, TOTALITAT I CRONOLOGIA DE LA INFORMACIÓ

No ens responsabilitzem si la informació disponible en aquest lloc no és precisa, completa o actualitzada. El material presentat en aquest lloc es proporciona només per a informació general i no s’ha de confiar en ell ni utilitzar-ho com l’única base per a prendre decisions sense consultar fonts d’informació principals, més precises, més completes o més recents. En confiar en qualsevol material d’aquest lloc el fa pel seu compte i risc.

Aquest lloc pot contenir una certa informació històrica. La informació històrica, inevitablement, no és actual i es proporciona únicament com a referència. Ens reservem el dret de modificar el contingut d’aquest lloc en qualsevol moment, però no tenim l’obligació d’actualitzar cap informació en el nostre lloc. Vostè accepta que és la seva responsabilitat controlar els canvis en el nostre lloc.

SECCIÓ 4: MODIFICACIONS AL SERVEI I PREUS

Els preus dels nostres productes estan subjectes a canvis sense previ avís.

Ens reservem el dret de modificar o discontinuar el Servei (o qualsevol part o contingut del mateix) sense previ avís en qualsevol moment.

No serem responsables davant vostè ni davant cap tercer per cap modificació, canvi de preu, suspensió o interrupció del Servei.

SECCIÓ 5: PRODUCTES O SERVEIS 

Uns certs productes o serveis poden estar disponibles exclusivament en línia a través del lloc web. Aquests productes o serveis poden tenir quantitats limitades i estan subjectes a devolució o canvi sol d’acord amb la nostra Política de devolució.

Hem fet tot el viable per a mostrar amb la major precisió possible els colors i les imatges dels nostres productes que apareixen a la botiga. No podem garantir que la visualització de qualsevol color en el monitor de la seva computadora sigui precisa.

Ens reservem el dret, però no estem obligats, de limitar les vendes dels nostres productes o serveis a qualsevol persona, regió geogràfica o jurisdicció. Podem exercir aquest dret cas per cas. Ens reservem el dret de limitar les quantitats de qualsevol producte o servei que oferim. Totes les descripcions dels productes o els preus dels productes estan subjectes a canvis en qualsevol moment i sense previ avís, a la nostra sencera discreció. Ens reservem el dret de discontinuar qualsevol producte en qualsevol moment. Qualsevol oferta de qualsevol producte o servei que es realitzi en aquest lloc no té validesa on aquest producte o servei estigui prohibit.

No garantim que la qualitat de qualsevol producte, servei, informació o un altre material que vostè hagi comprat o obtingut complirà amb les seves expectatives, o que qualsevol error en el Servei es corregirà.

SECCIÓ 6: EXACTITUD DE LA FACTURACIÓ I DE LA INFORMACIÓ DEL COMPTE

Ens reservem el dret de rebutjar qualsevol comanda que realitzi a la nostra botiga. Podem, al nostre exclusiu criteri, limitar o cancel·lar les quantitats comprades per persona, per llar o per comanda. Aquestes restriccions poden incloure comandes realitzades amb el mateix compte de client, la mateixa targeta de crèdit o comandes que usin la mateixa adreça de facturació o d’enviament. En el cas que fem un canvi o cancel·lem una comanda, intentarem notificar-li via correu electrònic o l’adreça de facturació / número de telèfon proporcionats en el moment en què es va realitzar la comanda. Ens reservem el dret de limitar o prohibir les comandes que, a la nostra sencera discreció, semblin haver estat realitzats per comerciants, revenedors o distribuïdors.

Vostè accepta subministrar informació completa i precisa de la compra i compte actual, per a totes les compres realitzades a la nostra botiga. Vostè accepta actualitzar ràpidament el seu compte i altres informacions, entre elles, la seva adreça de correu electrònic, els números de targeta de crèdit i les dates de venciment, perquè puguem completar les seves transaccions i contactar-ho segons sigui necessari.

Per a obtenir més informació, consulti la nostra Política de devolucions.

SECCIÓ 7: EINES OPCIONALS

Podem proporcionar-li accés a eines de tercers que no supervisem, ni tenim cap control sobre elles, ni tampoc contribuïm.

Vostè reconeix i accepta que brindem accés a aquestes eines «tal com es troben» i «segons disponibilitat» sense garanties, representacions ni condicions de cap mena i sense cap mena de suport. No tindrem cap responsabilitat a conseqüència de l’ús que faci d’eines opcionals de tercers o en relació a elles.

Qualsevol ús que faci de les eines opcionals ofertes a través del lloc és pel seu compte i risc, i ha d’assegurar-se d’estar familiaritzat amb els termes segons els quals els proveïdors externs rellevants subministren aquestes eines i aprovar-los.

També podem, en el futur, oferir nous serveis o funcions a través del lloc web (inclòs el llançament de noves eines i recursos). Aquestes noves funcions o serveis també estaran subjectes als presents Termes de servei.

SECCIÓ 8: ENLLAÇOS DE TERCERS

Alguns continguts, productes i serveis disponibles a través del nostre Servei poden incloure recursos de tercers.

Els enllaços de tercers en aquest lloc poden dirigir-lo a pàgines web de tercers que no estan afiliats a nosaltres. No som responsables d’examinar o avaluar el contingut o l’exactitud, ni garantim ni assumirem cap obligació ni responsabilitat pels recursos o pàgines web de tercers, ni per cap altre material, producte o servei de tercers.

No som responsables de cap mal o perjudici relacionat amb la compra o l’ús de béns, serveis, recursos, contingut o qualsevol altra transacció realitzada en connexió amb llocs web de tercers. Revisi acuradament les polítiques i pràctiques de tercers, i asseguri’s de comprendre-les abans de participar en qualsevol transacció. Les queixes, reclams, inquietuds o preguntes referents a productes de tercers han de dirigir-se a aquests.

SECCIÓ 9: COMENTARIS DELS USUARIS, OPINIONS I ALTRES COMUNICACIONS

Si, a petició nostra, vostè envia unes certes comunicacions específiques (per exemple, participacions en un concurs) o, sense una sol·licitud nostra, envia idees creatives, suggeriments, propostes, plans o altres materials, ja sigui en línia, per correu electrònic, per correu postal, o d’una altra manera (denominat en endavant i de manera col·lectiva, ‘comentaris’), vostè accepta que podem, en qualsevol moment, sense restricció: editar, copiar, publicar, distribuir, traduir i usar en qualsevol mitjà qualsevol comentari que vostè ens enviï. No tenim ni tindrem cap obligació (1) de mantenir cap comentari de manera confidencial; (2) pagar alguna compensació per qualsevol comentari; o (3) respondre a qualsevol comentari.

Podem, però no tenim l’obligació de monitorar, editar o eliminar contingut que a la nostra sencera discreció determinem que és il·legal, ofensiu, amenaçador, calumniós, difamatori, pornogràfic, obscè o objectable, o que infringeixi la propietat intel·lectual de qualsevol de les parts o dels presents Termes del servei.

Vostè accepta que els seus comentaris no infringiran cap dret de tercers, inclosos els drets d’autor, marca registrada, privacitat, personalitat o un altre dret personal o de propietat. A més, accepta que els seus comentaris no contindran material difamatori, il·legítim, abusiu o obscè, ni contindran cap virus informàtic ni un altre programari nociu que pugui afectar de qualsevol manera el funcionament del Servei o de qualsevol lloc web relacionat. No pot utilitzar una adreça de correu electrònic falsa, simular ser una altra persona o enganyar-nos o enganyar tercers sobre l’origen dels comentaris. Vostè és l’únic responsable dels comentaris que realitzi i de la seva exactitud. No assumim cap responsabilitat ni cap obligació pels comentaris publicats per vostè o per un tercer.

SECCIÓ 10: INFORMACIÓ PERSONAL

L’enviament de la informació personal que faci a través de la botiga es regeix per la nostra Política de privacitat. Per a veure la nostra Política de privacitat.

SECCIÓ 11: ERRORS, INEXACTITUDS I OMISSIONS

Pot haver-hi informació en el nostre lloc o en el Servei que, ocasionalment, contingui errors tipogràfics, inexactituds o omissions que puguin relacionar-se amb descripcions de productes, preus, promocions, ofertes, càrrecs per enviament de productes, temps de trànsit i disponibilitat. Ens reservem el dret de corregir qualsevol error, inexactitud o omissió, de canviar o actualitzar informació, o cancel·lar comandes si alguna informació en el Servei o en qualsevol pàgina web relacionada és inexacta en qualsevol moment sense previ avís (fins i tot després d’haver enviat la seva comanda).

No assumim cap obligació d’actualitzar, modificar o aclarir la informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat, incloent de manera enunciativa però no limitativa, la informació de preus, excepte quan l’exigeixi la llei. Cap actualització especificada o data d’actualització aplicada en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat ha de prendre’s per a indicar que tota la informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat es va modificar o va actualitzar.

SECCIÓ 12: USOS PROHIBITS

A més de les prohibicions establertes en els Termes del servei, se li prohibeix utilitzar el lloc o el seu contingut (a) per a qualsevol propòsit il·legal; (b) per a sol·licitar a uns altres que realitzin o participin en qualsevol acte il·legal; (c) per a infringir qualsevol reglament, norma, llei o ordenança local internacional, federal, provincial o estatal; (d) per a infringir o violar els nostres drets de propietat intel·lectual o els drets de propietat intel·lectual d’uns altres; (e) assetjar, abusar, insultar, danyar, difamar, calumniar, denigrar, intimidar o discriminar per motius de gènere, orientació sexual, religió, ètnia, raça, edat, nacionalitat o discapacitat; (f) enviar informació falsa o enganyosa;

(g) carregar o transmetre virus o qualsevol altre tipus de codi nociu que afecti o pugui afectar la funcionalitat o el funcionament del Servei o de qualsevol lloc web relacionat, d’altres llocs web o d’Internet; (h) recopilar o rastrejar la informació personal d’uns altres; (i) enviar correu no desitjat, phishing, pharm, pretext, spider, rastrejar o extreure; (j) per a qualsevol propòsit obscè o immoral; o (k) per a interferir o eludir les funcions de seguretat del Servei o de qualsevol lloc web relacionat, o d’altres llocs web o d’Internet. Ens reservem el dret de donar per acabat el seu ús del Servei o de qualsevol lloc web relacionat per infringir qualsevol dels usos prohibits.

SECCIÓ 13: DESCÀRREC DE RESPONSABILITAT DE GARANTIES; LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

No garantim, representem ni assegurem que l’ús que faci del nostre servei serà sense interrupcions, oportú, segur o sense errors.

No garantim que els resultats que es puguin obtenir de l’ús del servei siguin exactes o de confiança.

Vostè accepta que periòdicament, puguem eliminar el servei per lapses de temps indefinits o cancel·lar el servei en qualsevol moment, sense notificar-li.

Vostè accepta expressament que el seu ús del servei o la impossibilitat d’utilitzar-lo corre pel seu risc. El servei i tots els productes i serveis que se li lliuren a través del servei (tret que així ho especifiquem nosaltres) s’ofereixen «tal com estan» i «segons disponibilitat» per al seu ús, sense cap representació, garantia o condició de cap mena, ja sigui expressa o implícita, entre les quals s’inclouen totes les garanties implícites o condicions de comerciabilitat, qualitat comercial, idoneïtat per a un propòsit particular, durabilitat, títol i no violació.

En cap cas Taller Stampa SL, els nostres directors, funcionaris, empleats, afiliats, agents, contractistes, passants, proveïdors, proveïdors de serveis o llicenciadors seran responsables de qualsevol lesió, pèrdua, reclam o qualsevol mal directe, indirecte, incidental, punitiu, especial o conseqüent de qualsevol tipus, incloent de manera enunciativa més no limitativa; la pèrdua de beneficis, pèrdua d’ingressos, pèrdua d’estalvis, pèrdua de dades, costos de reemplaçament o danys similars, ja sigui per contracte, perjudici (inclosa la negligència), responsabilitat estricta o d’un altre tipus, que sorgeixin de l’ús que faci de qualsevol dels serveis o de qualsevol producte adquirit per mitjà del servei, o per a qualsevol altre reclam relacionat d’alguna manera amb el seu ús del servei o de qualsevol producte, inclosos, entre altres, qualsevol error o omissió en qualsevol contingut, o qualsevol pèrdua o mal de qualsevol tipus en el qual s’hagi incorregut com a resultat de l’ús del servei o de qualsevol contingut (o producte) publicat, transmès o lloc a disposició a través del servei, fins i tot si s’informa de la seva possibilitat.

Pel fet que alguns estats o jurisdiccions no permeten l’exclusió o la limitació de la responsabilitat per danys conseqüents o incidentals, en aquests estats o jurisdiccions, la nostra responsabilitat es limitarà a l’extensió màxima del permès per la llei.

SECCIÓ 14: INDEMNITZACIÓ

Vostè accepta indemnitzar, defensar i mantenir indemne a Taller Stampa SL i a la nostra empresa matriu, subsidiàries, afiliades, associats, funcionaris, directors, agents, contractistes, llicenciadors, proveïdors de serveis, subcontractistes, proveïdors, passants i empleats, de qualsevol reclam o demanda, inclosos els honoraris raonables d’advocats, en els quals un tercer hagi incorregut a causa del seu incompliment dels presents Termes del servei o dels documents que incorporen com a referència o que sorgeixin pel seu incompliment d’aquests, o per la violació de qualsevol llei o drets d’un tercer que faci.

SECCIÓ 15: DIVISIBILITAT

En cas que es determini que alguna disposició dels presents Termes del servei sigui il·legal, nul·la o inaplicable, aquesta disposició serà, no obstant això, executable en la mesura en què ho permeti la legislació aplicable, i la part inaplicable es considerarà separada dels presents Termes del servei, sense que aquesta determinació afecti la validesa i aplicabilitat de les altres disposicions.

SECCIÓ 16: RESCISSIÓ

Les obligacions i responsabilitats de les parts incorregudes abans de la data de rescissió continuaran vigents després de la rescissió d’aquest contracte amb caràcter general.

Aquests Termes del servei es troben vigents tret que vostè o nosaltres els rescindim. Pot rescindir els presents Termes del servei en qualsevol moment en notificar-nos que ja no desitja utilitzar els nostres Serveis o quan cessament d’utilitzar el nostre lloc.

Si al nostre judici vostè incompleix, o sospitem que ha incomplert amb qualsevol terme o disposició dels presents Termes del servei, podem rescindir igualment aquest acord en qualsevol moment sense previ avís i vostè continuarà sent responsable de tots els imports deguts, fins a la data de rescissió inclusivament; i/o en conseqüència podem denegar-li l’accés als nostres Serveis (o a part d’ells).

SECCIÓ 17: ACORD COMPLET

El fet que no exercim o fem valer algun dret o disposició dels presents Termes del Servei no constituirà una renúncia a aquest dret o disposició.

Aquests Termes de servei i qualsevol política o regla de funcionament que hàgim publicat en aquest lloc o respecte al Servei constitueix l’acord i l’enteniment complet entre vostè i nosaltres, i regeixen el seu ús del Servei, substituint a qualsevol acord, comunicació o proposta anterior o contemporània, ja sigui oral o escrita, entre vostè i nosaltres (incloent de manera enunciativa més no limitativa, les versions anteriors dels Termes del servei).

Qualsevol ambigüitat en la interpretació dels presents Termes del servei no s’interpretarà en contra de la part redactora.

SECCIÓ 18: LLEI APLICABLE

Els presents Termes del servei i qualsevol acord per separat pel qual li proporcionem Serveis es regiran i interpretaran d’acord amb les lleis de Carrer de Gaspar Fàbregas i Roses, 37, local, Esplugues de Llobregat, B, 08950, Espanya.

SECCIÓ 19: CANVIS EN ELS TERMES DEL SERVEI

Pot revisar la versió més recent dels Termes del servei en qualsevol moment en aquesta pàgina.

Ens reservem el dret, a la nostra sencera discreció, d’actualitzar, canviar o substituir qualsevol part dels presents Termes del servei mitjançant la publicació d’actualitzacions i canvis en el nostre lloc web. És la seva responsabilitat consultar el nostre lloc web periòdicament per a veure els canvis. L’ús que faci de la nostra pàgina web o del Servei o el seu accés a qualsevol d’aquests de manera contínua després de la publicació de qualsevol canvi en els presents Termes del servei, constitueix l’acceptació d’aquests canvis.

SECTION 20: INFORMACIÓ DE CONTACTE

Les preguntes sobre els Termes del servei s’han d’enviar a info@stampa.cat.