Especialistes de la personalització

Estampació ecològica de samarretes i peces de vestir: Stampa Serigrafia és una empresa artesanal i de proximitat, especialitzada en serigrafia (tèxtil i paper) situada a Esplugues del Llobregat, des de 2014. Imprimim tot tipus de roba i paper (sempre amb tintes ecològiques, a l’aigua). En el nostre portfolio pots trobar diferents tipus de samarretes, dessuadores, vestits, pantalons, gorres i bosses, aptes per a la impressió tèxtil.

En el nostre catàleg podrà trobar diferents tipus de samarretes, dessuadores, vestits, pantalons, gorres i bosses, aptes per a l’estampació tèxtil.

Realitzem diferents tipus de dissenys (personalitzats, adaptats i propis), tant en quantitats curtes com llargues, entre els nostres productes hi ha una àmplia varietat de models, talles i colors per a cobrir tots els gustos i necessitats. També elaborem marxandatge per a tota classe per a empreses, grups musicals i associacions culturals.

Digueu-nos el que busques i et direm les millors opcions per aconseguir el producte que desitges en la màxima relació qualitat/preu.

CONTACTA'NS QUE FEM