DEMANA'NS UN PRESSUPOST
  a partir de 25 unitats


  BlancNegreAltres Colors

  Samarretes

  a partir de 25 unitats


  BlancNegreAltres Colors

  Mida Dessuadores

  a partir de 25 unitats


  BlancNegreAltres Colors

  Mides Bosses i Totebags


  a partir de 25 unitats


  BlancNegreAltres Colors

  mides paper
  GUÍA I PAUTES

  Quanta millor resolució tingui el teu arxiu, millor serà la seva qualitat, la resolució optima per a la impressió son 300DPI.

  Els formats recomenats per a exportar les imatges o gràfics a imprimir, son .JPG, .PNG, .PDF. Tambe ens podeu fer arribar formats editables tipus .AI, .EPS, .PSD, a esser possible comprimits dins d’un arxiu .ZIP.

  A no ser que s’especifiqui un color PANTONE concret, nosaltres triarem el més proper de la nostra paleta de colors BASE.

  • Recomanem fer tirades a partir de 20 a 25 unitats per disseny.
  • Totes han de portar la mateixa grandària d’impressió, en cas contrari s’haurà de cobrar pantalles per a cada grandària que desitgin realitzar. Si no s’especifiquen colors PANTONE, nosaltres seleccionarem el més pròxim i ho utilitzarem com a guia per a crear el color d’impressió.
  • Les grandàries d’impressió estaran limitats per la grandària de la peça i seran ajustats propocionalmente sense previ avís.

  No saps com quedaría el teu disseny aplicat damunt d’una samarreta, bossa o dessuadora, aquí pots descarregarte algunes plantilles, que et poden ajudar a fer una simulació i ens la puguis fer arribar!