PREGUNTES FREQÜENTS (FAQ) 

COM FER LA TEVA COMANDA?

ESCOLLIR LA ROBA

Entra a la secció catàleg i escull els productes que consideris adequats, no dubtis en consultar-nos. 

Si ens envies un correu electrònic a info@stampa.cat amb les referències escollides i el disseny et podrem concretar el pressupost. 

Alhora de fernos arribar un disseny s’ha de tenir en compte la qualitat d’aquest. Quanta millor resolució tingui el teu arxiu, millor serà la seva qualitat del producte final, la resolució optima per a la impressió son 300DPI.

Els formats recomenats per a exportar les imatges o gràfics a imprimir, son .JPG, .PNG, .PDF. Tambe ens podeu fer arribar formats editables tipus .AI, .EPS, .PSD, a esser possible comprimits dins d’un arxiu .ZIP.

– És molt important revisar les faltes d’ortografia dels dissenys finals (no ens en fem responsables si el disseny final facilitat conté errors) 

Treballem principalment amb 3 mides d’impressió A4 210 x 297 mm, SRA3 320 x 450 mm i A2 420 x 594 mm. El preu varia en les mides A2 o superior. 

Depenent de la mida a la que volgueu reproduir el vostre disseny afectara al preu final del producte. 

Nosaltres sempre os assessorarem per a que obtingueu el millor resultat.

Upload Image...

Tenim una alta gama de colors disponibles per escollir. 

En cas de sol·licitar colors fora dels genèrics de fàbrica suposarà un sobrecost (que serà concretat en el pressupost previ). Us informem de que, per norma general, no treballem amb pantones. Som un taller artesanal i es fa tot manualment, però si que mirem d’aconseguir els colors més similars possibles als facilitats pel client. En tots cas, recomanem treballar amb les tintes estàndar de fábrica per facilitar i optimitzar resultats. 

En les opcions de color Flúor hi ha un sobrecost degut al cost més elevat de les tintes i la necessitat de més passades per aconseguir un resultat òptim. 

Totes les nostres tintes són laques en base a aigua, resistents i assegurant un acabat excel·lent. 

És aconsellable enviar una simulació de com vols que quedi el treball final sobre la peça de roba o article. Això ens permet treballar d’una manera més àgil i aconseguir un millor resultat final.


  Demanem el 50% de l’import total al confirmar la comanda, i l’altra 50% a l’entrega en mà de la comanda. En cas de que s’hagi d’enviar per missatgeria, es demana la totalitat de l’import. Per d’altres formes, podeu consultar-nos. 

  El termini d’entrega màxim és de 15 dies, després de confirmar la comanda i el previ pagament del 50% (o les condicions acordades). 

  Si són feines de molta envergadura o especials poden variar els terminis (es concreta prèviament). 

  Si teniu una data tancada o urgència, farem tot el possible per satisfer les vostres necessitats. Però això té un sobrecost per les despeses que suposa. 

  Disposem de 2 locals on fer les recollides fisicament (i demanem que es concreti prèviament): 

  – STAMPA SERIGRAFIA – C/ Gaspar Fàbregas 37, Barcelona. Esplugues de Llobregat – De  dilluns a divendres de 9h a 14h. –

  Un cop entregada la comanda es tenen 7 dies per revisar-la. En cas d’error per part nostra o que hi hagin peces en mal estat, pots escollir entre la devolució de l’import o repetir el treball (en la major brevetat possible), 

  La serigrafia és un procés totalment artesanal i poden sorgir problemes fora del nostre control, per això ens reservem el dret d’un 10% de marge d’error. En cas de voler una xifra exacte de peces, recomanem augmentar la quantitat base sol·licitada. 

  No ens fem responsables de les peces ja venudes o regalades. 

  No s’accepten canvis en les peces de roba un cop confirmada la comanda. Qualsevol variació ha de comunicada per escrit (no s’accepta telèfon o missatge). Qualsevol canvi pot suposar un endarreriment de l’entrega. 

  Es poden demanar mostres, però es consideren com una comanda més. I tindrà un sobrecost (diferent segons la feina que sigui). 

  STAMPA SERIGRAFIA no cobra les pantalles. Després de cada treball les reutilitzem. En cas de voler-la conservar la podeu comprar (preu a concretar segons el tipus de pantalla que sigui). 

  Tenim unes mides estandar de posició. Però per un millor resultat, sempre és recomanable que el client proposi les seves. És una qüestió subjecta als gustos personals. 

  Si el client no especifica aplicarem els nostres patrons estándar. No es reimprimiran aquests treballs ni es retornarà diners en aquests casos. 

  En cas de cancel·lació de la comanda un cop aprovat el pressupost i realitzat el pagament es perdrà la paga i senyal. No es fan devolucions un cop iniciat el treball.