QUÈ OFERIM

Impressió de roba i paper.

El millor servei per a la seva marca

Oferim els nostres serveis d’estampació sobre paper i roba tèxtil personalitzada. Samarretes, polos, samarretes tècniques, pantalons, dessuadores, vestits, bodis i bosses. Als nostres catàlegs trobarà diferents tipus de gramatges i de models tant per home i dona com per infants. Elaborem estampats i marxandatge de tota mena per a empreses, i grups musicals i culturals.

Si vol reproduir la seva obra, reproduïm per encàrrec edicions serigràfiques limitades sobre qualsevol suport ( paper, tèxtil, fusta, PVC, metalls…).

Duguem a terme projectes 100% personalitzats, i assessorem els nostres clients durant tot el procés perquè obtinguin el millor resultat possible. Som artesans i creiem en les coses fetes amb afecte.

Imprimir de manera sostenible i ecològica: per a fer créixer el seu negoci. Som una empresa jove i familiar especialitzada tant en impressió tèxtil amb tintes ecològiques com en impressió sobre paper. Podem ajudar-lo a oferir als seus clients productes sostenibles que millorin la seva imatge de marca i impulsin les seves vendes.

CONTACTA'NS QUI SOM